Viličari Hyster i Manitou na 20. sajmu SASO Split

30. October 2016.

Od 26. do 29.10. sudjelovali smo na jednom od vodećih sajmova u Hrvatskoj, 20. međunarodnom sajmu SASO koji je održan u splitskoj Spaladium Areni. Tvrtke iz Austrije, Mađarske, Njemačke, Slovenije, Srbije i Hrvatske izložili su proizvode više od 600 brandova iz različitih djelatnosti – građevinarstva, energetike, zaštite prirode, telekomunikacija, prerade metala, drveta i kamena…

Na sajmu smo izložili viličare proizvođača Hyster i Manitou te su posjetitelji našeg izložbenog prostora imali prilike vidjeti sljedeće strojeve:
– čeoni dizel viličar, Hyster H2.0FT (nosivost: 2000 kg)
– visokopodizni elektro viličar, Hyster SC1.0 (nosivost: 1000 kg)
– niskopodizni elektro viličar, Hyster P2.0S (nosivost: 2000 kg)
– teleskopski viličar, Manitou MLT 840 Elite (nosivost: 4000 kg, visina dizanja: 7.55 m)

Hyster viličari, koje u Hrvatskoj zastupa Euromarkt d.o.o., proizvod su američke tvrtke koja je već desetljećima prvo ime u industriji viličara, što se potvrdilo kroz iskustva kupaca. Manitou je najpoznatiji svjetski proizvođač terenskih i teleskopskih viličara, teleskopskih utovarivača, zglobnih i mini utovarivača, te zglobnih teleskopskih utovarivača i roto teleskopskih viličara.

Euromarkt d.o.o. za Hyster i Manitou viličare te ostale strojeve nudi razvijenu servisnu mrežu. Ona se sastoji od tri servisne lokacije u Zagrebu, Vinkovcima i Šibeniku te servisnog tima.

Njega čini četrnaest servisnih vozila te dvadeset iskusnih i vrhunski obučenih servisera.

Tako Hyster i Manitou kroz Euromarkt d.o.o. u Hrvatskoj imaju osiguranu uslugu non-stop dostupnog, pouzdanog i kvalitetnog servisa.

Kontaktirajte nas na:

01/2405-844

[email protected]