Terenski viličar Manitou MC 18 – idealan za teške terene

23. November 2018.

Manitou je predstavio terenski viličar MC 18. Ovaj viličar dostupan je u verzijama s pogonom na dva ili četiri kotača. Omogućava vam da precizno rukujete teretima težine do 1.800 kg na svim vrstama terena. Zahvaljujući udaljenosti od tla od 31 cm, pruža odličnu mogućnost kretanja po kosim terenima kako biste došli do svojih usjeva.

Novodizajnirani terenski viličar Manitou MC 18 za rad na teškim terenima napravljen je za stočare i ratare. Manitou MC 18 je univerzalno i savršeno rješenje za primjenu na svim vanjskim i teškim terenima. Proizvođačima voća i povrća svidjet će se lakoća rukovanja paletama bez obzira na konfiguraciju terena i vremenske uvjete.

MC18 ima najveću udaljenost od tla (30 cm) i najbrži je viličar za teške terene na tržištu (25km/h kod pogona na dva kotača). Projektiran je tako da se postigne ravnoteža između udaljenosti od tla te lakog pristupa kabini. S kompaktnim dimenzijama od 1,4 m širine i manje od 2 m visine, predviđen je za male i tijesne prostore.

Kubota motor snage 26,5 kW (36 KS) savršen je izbor za kompaktni terenski viličar s obzirom na nisku potrošnju od samo 3,5 l/sat te jednostavnost održavanja. Motoru se lako pristupa nakon što se podigne poklopac motora koji se nalazi neposredno iza sjedišta rukovatelja.

Velik je izbor dodatne opreme koju je moguće naručiti uz terenski viličar. To su kompletno zatvorena kabina, zračno sjedalo za rukovatelja, LED radna svjetla, različite dimenzije i vrste guma te kranovi visine dizanja od 3,3 do čak 5,5 metara.

Manitou je vodeći svjetski proizvođač terenskih viličara te osim modela MC18 nosivosti 1.800 kg, u ponudi ima još 5 modela nosivosti 2.600, 3.000, 4.000, 5.000 i 7.000 kg.

Kompletnu ponudu terenskih viličara pogledajte OVDJE.

Tvrtka Euromarkt d.o.o. je ovlašteni zastupnik Manitoua za Hrvatsku.

Kontaktirajte nas:

099/2285-311

[email protected]