Regalni viličari Hyster R1.6 za Dukat d.d.

19. August 2019.

Regalni viličari Hyster opet su bili izbor Dukat mliječne industrije d.d., našeg dugogodišnjeg partnera i korisnik viličara Hyster. Prošli tjedan isporučili smo im dva nova regalna viličara Hyster  R 1.6 nosivosti 1.600 kilograma.

Regalni viličari Hyster opremljeni su:

  • četverostupanjskim kranom visine dizanja  9150 mm
  • baterijama i punjačima Hawker
  • sustavom bočne izmjene baterije 

Idealan za odlaganje i manipulaciju paleta na visini i u uskim hodnicima, regalni viličar Hyster pomaže optimizirati iskorištenost prostora i vremena korisnika. Regalni viličari Hyster zadržavaju velik udio nazivne nosivosti na maksimalnim visinama podizanja.

Opremate li svoje skladište novim regalima ili želite maksimalno iskoristiti skladišni prostor obratite nam se s povjerenjem.

Hyster viličari, koje u Hrvatskoj zastupa Euromarkt d.o.o., proizvod su američke tvrtke s 90-godišnjim iskustvom u proizvodnji viličara svih vrsta i namjena.

Hyster je jedini svjetski proizvođač viličara koji nudi paletu strojeva od ručnih paletnih viličara pa sve do kontejnerskih viličara nosivosti 52 tone te tvorničko jamstvo do tri godine. Viličare karakterizira i jednostavnost održavanja te robusnost koja omogućava intenzivan rad u tri smjene u najzahtjevnijim radnim uvjetima.

Euromarkt d.o.o. za Hyster viličare ima osiguranu servisnu mrežu koja pokriva cijelu Hrvatsku s tri servisne lokacije koje se nalaze u Zagrebu, Vinkovcima i Šibeniku, a servisni tim čini više od 20 stručnih i školovanih servisera.

Kontaktirajte nas za ponudu na:

01/2405-844

[email protected]