Novi teleskopski viličar Manitou MT 1335 za Gala d.o.o.

30. September 2020.

Gala d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji konzumnih kokošjih jaja od 1967. godine. Konstanta poslovne politike Gala d.o.o. u 53 godišnjoj tradiciji je europska kvaliteta i visoki standardi biosigurnosti u proizvodnji jaja sa kapacitetom 200.000 kokoši nesilica.

S obzirom na teške uvjete rada, klijent je trebao kvalitetan i snažan stroj te se odlučio za Manitou MT 1335. Zanimljivo je da klijent već ima stariji teleskopski viličar Manitou MT 1435 koji redovno servisira naš servisni tim.

Teleskopski viličar MT 1335 opremljen je:

– kabinom sa grijanje
– prednjim stabilizatorima
– kompletnom rasvjetom
– utovarnom korpom za lake materijale (kapacitet: 2.5 m3)

Manitou je vodeći svjetski proizvođač teleskopskih viličara sa udjelom od 33% u prodaji novih strojeva što znači da je svaki treći prodani novi teleskopski viličar na svijetu Manitou. Prije 40-ak godina upravo je Manitou izumio ovu vrstu stroja te je od tada tržišni leader sa naglaskom na inovacije. Ovaj francuski proizvođač specijalizirao se isključivo za proizvodnju teleskopskih viličara (za razliku od ostalih proizvođača) te je sukladno tome svaka komponenta prilagođena specifičnom radu ove vrste stroja.

Tvrtka Euromarkt d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1992. godine te je jedini ovlašteni zastupnik za viličare Hyster i utovarivače Manitou u Hrvatskoj. Naši servisni tim, koji čini 20-ak servisera, školovan je za servis i popravak svih vrsta strojeva navedenih proizvođača to posjedujemo originalne dijagnostiku bez koje servis nije moguće napraviti. Na skladištu u Zagrebu na lageru uvijek imamo najfrekventnije dijelove, a u slučaju da neki dio nemamo na stanju, iz tvornice ga dobijemo u roku od 18 sati od narudžbe ukoliko je isti moguće transportirati avionom. Razvijena servisna mreža (Zagreb, Osijek, Šibenik) omogućava nam vrlo brzu reakciju na hitne kvarove.

Kontaktirajte nas za ponudu ili više informacija:
098/202-199
[email protected]