Dva nova Manitou utovarivača za Žito Grupu

11. November 2019.

Našem partneru Krndija d.o.o, koja je ujedno i članica Žito Grupe,  isporučeni su Manitou teleskopski utovarivači MLT 840-140 PS+ Premium. Manitou teleskopski utovarivači isporučeni su sa vilicama, utovarnom korpom za lake materijale te vilama za stajnjak.

S obzirom da se radi o klijentu koji će iskoristiti multifunkcionalnost teleskopskog utovarivača, isti će se koristiti za rad na farmi, odnosno rukovanje stajskog gnoja te njegovo zbrinjavanje, izuzimanje silaže, utovar te na bioplinskom postrojenju.

Manitou teleskopski utovarivač MLT 840-140  PS+ je konstruiran za jednostavno i ugodno korištenje. Prostrana i velika kabina omogućava odličnu vidljivost, vrhunski John Deere motor s Torque Converter prijenosom manju potrošnju, a pristupačan motor brže i jednostavnije održavanje.

Utovarivač je pogonjen turbo-dizelskim motorom John Deere snage 141 KS te okretnim momentom od 540 Nm što mu daje dovoljno sange za rad u najzahtjevnijim radnim okruženjima te maksimalnu brzinu od 40 km/sat. Hidrodinamički prijenos M-Shift omogućava brzu i ugodnu izmjenu brzina. Moguće je izabrati između automatskog i manualnog načina rada. U automatskom načinu rada prijenos se prilagođava načinu rada te sam odabire optimalnu brzinu dok u manualnom načinu rada operater sam odabire koju brzinu želi koristiti.

Utovarivač je opremljen bogatim paketom dodatne opreme “Premium” koji između ostalog sadržava:
– kabina sa grijanjem i AC klima uređajem
– podesivo zračno sjedalo sa grijanjem
– JSM joystick
– ručna komanda gasa
– centralizirane točke podmazivanja
– rasterećenje hidrauličnog sustava bez gašenja motora (Easy Connect System)

– regenerativna hidraulika
– cestovna i radna svjetla
– prednja i stražnja LED radna svjetla
– piključak za kočnicu prikolice na stražnje dijelu utovarivača
– bluetooth CD MP3 radio uređaj

Kontaktirajte nas za ponudu ili više informacija:
099/2285-311
[email protected]