Palomat
SPREMNIK ZA PALETE

skladišna oprema
Pošaljite upit
  • 01/2405-844
  • 098/519-055

Danski proizvođač Palomat osnovan je 1992. godine te je vodeći europski proizvođač automatiziranih spremnika za palete i s više od 1000 proizvedenih spremnika godišnje zauzima 38% europskog tržišta. Automatizacija je ključni faktor za postizanje efikasnosti. Palomat spremnici za palete automatiziraju manipulaciju s paletama, povećavaju efikasnost prilikom ulaganja i odlaganja paleta te omogućavaju siguran rad s teškim paletama.    spremnik za palete primat logistika skladišna oprema

Karakteristike:
– mogućnost spremanja 5 do 25 paleta
– uređaj se proizvodi prema vrsti i dimenziji palete koje klijent koristi
– rad na temperaturi do -25ºC
– automatizirano ili poluautomatizirano ulaganja i uzimanje paleta iz spremnika
– jednostavno upravljanje spremnikom putem upravljačke ploče Siemens S7-1200
– zaštitni okvir i senzori za sigurnost zaposlenika
– garancija 12 mjeseci   spremnik za palete primat logistika skladišna oprema

Prednosti:
– ušteda prostora
– manje vremena potrebno za uzimanje paleta
– manji broj uništenih paleta
– sigurniji rad
– manji broj dana bolovanja
– smanjena uporaba viličara spremnik za palete primat logistika skladišna oprema

Modeli:
Greenline – automatizirano ulaganje i uzimanje paleta iz spremnika. Za rad se koristi samo 230V utičnica. Moguć rad na temperaturama do -25ºC. Standardna dimenzija palete.
Flexomatic – automatizirano ulaganje i uzimanje paleta iz spremnika. Za rad se koriste 230V utičnica i kompresor za zrak. Standardna dimenzija palete.
001 – automatizirano ulaganje ili uzimanje paleta iz spremnika. Za rad se koriste 230V utičnica i kompresor za zrak. Standardna dimenzija palete.
1/2 – automatizirano ulaganje i uzimanje paleta iz spremnika. Za rad se koriste 230V utičnica i kompresor za zrak ili samo 230V utičnica. Polovina standardne dimenzije palete.
5 – poluautomatizirano ulaganje ili uzimanje paleta iz spremnika. Za rad se koristi samo 230V utičnica. Moguć rad na temperaturama do -25ºC. Standardna dimenzija palete.
Double Up – automatizirano ulaganje i uzimanje paleta iz spremnika. Za rad se koriste 230V utičnica i kompresor za zrak. Standardna dimenzija palete. U jednom redu se nalaze dvije palete.
Inline – automatizirano ulaganje i uzimanje paleta iz spremnika na proizvodnoj liniji.


Reference:

dm-drogerie markt, Lego, Colgate, Coca Cola, Bosch, H&M, L’oreal, IKEA, Nestle, Carlsberg, Ericsson, Siemens, Ferrero Rocher, Audi, Volvo, Rolls Royce…

spremnik za palete primat logistika skladišna oprema