Hyster
H1.6-2.0FT(S)

dizel i plinski čeoni viličari
Pošaljite upit
 • 01/2405-844
 • 098/202-199
Model Izvedba Nosivost (kg) Težište Visina dizanja (mm) Pogonski motor Prijenos
H1.6FT Fortens 1600 500 5500 Yanmar (dizel)
PSI (plin)
Powershift
H1.8FT Fortens 1800 500 5500 Yanmar (dizel)
PSI (plin)
Powershift
H2.0FTS Fortens 2000 500 5500 Yanmar (dizel)
PSI (plin)
Powershift
H1.6FT Fortens Advance 1600 500 5500 Yanmar (dizel)
PSI (plin)
DuraMatch™
H1.8FT Fortens Advance 1800 500 5500 Yanmar (dizel)
PSI (plin)
DuraMatch™
H2.0FTS Fortens Advance 2000 500 5500 Yanmar (dizel)
PSI (plin)
DuraMatch

Najkompaktniji čeoni viličar serije Hyster Fortens. H1.6-2.0FT je dizajniran za zahtjevnu uporabu kako vanjsku tako i unutarnju sve to uz nisku cijenu održavanja. Dostupan je u dvije konfiguracijske izvedbe, Fortens i Fortens Advance sa 2.6 dizel ili 2.0 plinskim motorom.

Prednosti Hyster H1.6-2.0FT dizel i plinskog čeonog viličara:

 • Robusno podvozje i dizajn krana visoke čvrstoće daju optimalnu nosivost na velikim visinama sa odličnom vidljivošću i stabilnošću tereta.
 • Moguće je birati između Electronic Powershift ili DuraMatch™ prijenosa:
  • Standardni Fortens model opremljen je elektroničkim prijenosom
  • Fortens Advance modeli opremljeni su DuraMatch™ prijenosom koji upravlja ubrzavanjem i promjenama smjera viličara, sto doprinosi produljenju vijeka kočnica i guma te produljuje vijek trajanja prijenosa.
 • Svi pogonski sustavi su kontrolirani, zastičeni i upravljani putem Pacesetter VSM™ elektronike sa CANbus ožičenjem. Ovaj sistem dozvoljava podešavanje parametara viličara uz nadgledanje glavnih funkcija sto omogućava brzu i jednostavnu dijagnostiku te smanjuje vrijeme popravka i nepotrebnu zamjenu dijelova.
 • Potpuno izoliran pogonski sustav koristi elastične nosače čime se smanjuju buka i vibracije u zahtjevnim poslovima . Oscilirajuća pogonska osovina poboljšava izdržljivost i pouzdanost te duži servisni interval.
 • Hidraulični sistem sa posebno dizajniranom brtvom koja sprječava curenje te elektro magnetni beskontaktni senzor pospješuju pouzdanost uz iznimno dug vijek trajanja.
 • Napredni sustav stabilnosti, Hyster Stability Mechanism (HSM), smanjuje naginjanje viličara prlikom prelaska preko neravnina. Za HSM® sustav stabilnosti karakteristično je to da je u potpunosti bez troškova održavanja. Za HSM® sustav stabilnosti karakteristično je da je u potpunosti bez troškova održavanja.
 • Inovativan dizajn kabine omogučuva jednostavan ulazak vozača u viličar, izvrsnu vidljivost  te lako dostupne upravljačke kontrole.
 • Poklopac motora koji se otvara pod kutom od 750 omogućava brz i jednostavan pristup motoru što u kombinaciji sa pojednostavljenim ožičenjem i hidrauličkim sustavom skraćuje vrijeme potrebno za redovan servis te popravak kvarova.
 • Velik broj opcija uključujući naprednu hidrauliku i sistem hlađenja, omogućava korištenje viličar u najzahtjevnijim uvjetima.

 

Hyster kao vodeći svjetski proizvođač viličara s iskustvom duljim od 80 godina prisutan je u više od 130 zemalja svijeta. Od ukupno 12 proizvodnih pogona usklađenim sa ISO:1401 normom tri proizvodna pogona se nalaze na području Europe: Craigavon (Irska), Nijmegen (Nizozemska) i Masate (Italija).

Uz odlike snažnog, pouzdanog i globalnog viličara, Hyster se nametnuo i kao jedinstveni proizvođač viličara koji u proizvodnoj paleti nudi od najjednostavnijeg paletnog viličara do viličara nosivosti 48 tona.

Inženjeri i dizajneri u Hyster-u su fokusirani na postizanje visoke razine sigurnosti i pouzdanosti te na poboljšanje kvalitete ispušnih plinova i smanjenje potrošnje energije što rezultira očuvanju okoliša.